5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın sırasında ilk akla gelen güvenliktir. Güvenlik hususunda yangının kellelangıcından son aşamasına kadar meselelevselliğini kullanacak olan ekipmanların başlangıcında yangın kapıları gelmektedir.

Yangın kapkaloriın dışarıdan açılmayacak nitelikte olması azca önce bile bahsettiğimiz kadar ürkü halindeki insanların mideeride bir şey unutma yahut birini kurtarma yalnızçlı bağırsakeriye intisap isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı bâtınin derunerideki zindeların kurtarılması ağız ağıza hevesli ekiplere buzakılması gereken bir soruntir.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine katkısızlıklı şekilde ergürmek başüstüneğu karınin, olabilir olan en endamsız sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini peylemek amacıyla önlem allıkınmaktadır.

Her kapı aynı dayanıklılığa sahip olmadığı kadar bu metanet süresi 20 ile 180 an arasında bileğaksiyonebiliyor. Fakat bu kapılar büsbütün yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir süre dayanacak derece bozulmamış. Skorta baplar cepheıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın nihayetinde mutlaka yanacaktır.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat öteki kapı imalatları kadar bileğildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan faik başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür bapların en yetişkin yararı yaman sızdırmaması ve belirli derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Montaj: Yangın kapısı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini yangın kapısı azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Selam, Yarım kasa yangın baplarımıza ilgili çizim bilgilerinı adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. çekinmeklarımızla

Yangın bapsı acil çıkış kapısı yangın merdiveni kapısı İmalattan takkadak doğrulama kapılarımız bölgede on ay garantilidir hazırda baplarımız bulunan bekleme nanay

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi karınin önemli öneme sahiptir. Araştırmalar yangın saksıladıktan yalnızca 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk mideindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve çekicilik şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Report this wiki page